تبلیغات
 
الله
 
مزرعه پرورش بلدرچین بِدبِدِه

مزرعه پرورش بلدرچین بِدبِدِه
وبلاگ تخصصی بلدرچین 
قالب وبلاگ
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
چت باکس


پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

                                                                                                                                                                نكته مهم در جلوگیری از دهیراتاسیون جوجه یكروزه، كنترل دمای بدن و پیشگیری از وقوع حالت له له زدن می باشد. اگر حرارت بدن پرنده در حد نرمال باشد، اتلاف رطوبتی بدن در مدت 24 ساعت به 2-1 گرم خواهد رسید. در صورتیكه پرنده خوراك و كیسه زرده را بخورد، هضم مواد غذایی منجر به تشكیل آب متابولیكی خواهد شد و این آب برای جبران هر گونه اتلاف رطوبتی در حرارت مطلوب بدن كافی می باشد. در این حالت پرنده اندكی كاهش وزن خواهد داشت، اما منجر به دهیراتاسیون آن نخواهد شد.

در مسافت های طولانی انتقال جوجه ها، تزریق 2-1 سی سی سرم به جلوگیری از دهیراتاسیون آنها كمك می كند اما به شرطی كه دمای بدن جوجه ها در حد نرمال باشد. اگر پرندگان در گرمای زیاد قرار بگیرند، مقدار رطوبتی كه از دست می دهند بیش از مقدار سرم تزریق شده جهت جبران آب تلف شده، خواهد بود. خوراندن مقدار اندكی غذا در حین جابجایی جوجه ها (حتی در فرم خشك) به پرنده در جذب كیسه زرده كمك می كند و لذا آب متابولیكی تولید می شود، اما به شرطی كه دمای بدن جوجه ها در حد نرمال باشد.

 اگر خوراك آبدار باشد (میوه یا ژل مایع) اب بیشتری در اختیار پرنده قرار می گیرد و لذا زرده مصرف شده و آب متابولیكی تولید می شود، اما به شرطی كه دمای بدن جوجه ها در حد نرمال باشد. پس از رسیدن به فارم، بایستی توجه داشت كه جوجه ها سریعاً به آب دسترسی داشته باشند تا اتلاف آب بدن آنها جبران شود. در نتیجه تنها راه موثر در جلوگیری از دهیراتاسیون بدن جوجه ها حفظ دمای مطلوب بدن آنها می باشد.



طبقه بندی: بیماری ها، 
[ شنبه 1 آبان 1395 ] [ 01:56 ق.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]
درباره وبلاگ

موضوعات